Grondverzet

03 feb Grondverzet

Voor het uitvoeren van diverse grondwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij proberen ons te onderscheiden door vakbekwaamheid en modern materieel. Onze grondverzetmachines worden bediend door ervaren en deskundig personeel. Voor de meeste graafwerkzaamheden hebben wij de juiste machines. Graafmachines, shovel, kippers, etc. of het nu gaat om bouwputten uitgraven, een vijverpartij of sloopwerkzaamheden, wij bieden onze opdrachtgevers een breed scala aan mogelijkheden. Wij leveren zowel mobiele- als rupskraan. Onze kranen kunnen worden geleverd met verschillende hulpstukken.

Mobiele kraan:
Onze mobiele kraan is geschikt voor allerlei werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan graafwerk, maaikorven, sorteer werkzaamheden met een sorteerklem, en hijswerkzaamheden enz. Hierdoor kunnen we elke klus voor u uitvoeren.

Rupskraan:
Op grotere projecten is de rupskraan een uitstekend alternatief voor de mobiele kraan. Bij deze kraan beschikken wij over dezelfde hulpstukken als de mobiele kraan.

Minikraan:
Voor de werkzaamheden waarbij een mobiele kraan te groot, of de werkzaamheden waarbij het handiger is gebruik te maken van kleiner materiaal, kunnen wij de minikraan inzetten. Ook deze kunnen wij leveren met verschillende hulpstukken.

Dumpers:
Voor het vervoeren van zand, puin etc. Kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met onze dumpers. Deze hebben een inhoud van 15m3. Maar voor werkzaamheden waar we met de 15m3 dumpers niet bij kunnen, hebben we ook een alternatief voor nl. de 5m3 dumper die even breed is als een auto. Dus hiermee kunnen we prima bij u over het oprit komen om bijv. bij u achter het huis te kunnen komen.

Transport:
Vervoer van materieel wordt verzorgd door een dieplader. Tevens voor het vervoeren van materieel van derden kunt u bij ons terecht. Informeert u gerust naar de mogelijkheden. Samen met u komen wij er wel uit.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.